Call of Duty: Warzone nasıl indirilir


Geçtiğimiz birkaç hafta içinde çok fazla bağlantı koptu, bunun olacağından oldukça emindik, ancak oynamanın ücretsiz olacağını düşünmedik . 
Call of Duty: Warzone nasıl indirilir

Son olarak, FPS dualarımız cevaplandı: CoD Warzone çıkış tarihi geldi ve bu da Call of Duty savaş royale modu anlamına geliyor . Geçtiğimiz birkaç hafta içinde çok fazla bağlantı koptu, bunun olacağından oldukça emindik, ancak oynamanın ücretsiz olacağını düşünmedik . 

Bu ilk bilgiler , şimdi öğrenmek ve yok olmak için 300'den fazla ilgi odağı olan Devdansk'ın devasa çölü olduğunu bildiğimiz CoD: Warzone haritasına gizlice göz atmayı içeriyordu. Ayrıca iki farklı mod olacağını biliyoruz (Battle Royale ve daha agresif, yağma odaklı, Yağma), triolarda oynayacağız, araçlar olacak ve daha fazlası.

Ama en önemlisi, ücretsiz. Herkes için. Bu, geçen yılın Call of Duty: Black Ops 4 için Blackout modundan farklı olarak, oyuna sahip olmayanlar bile hiçbir şey için atlayabilir. Sadece biraz daha beklemek ve muazzam CoD: Warzone indirme boyutunu omuzlamak zorunda kalacaklar. Her neyse, nasıl indireceğiniz ve bölgeniz için Warzone yayın zamanları.

CoD: Warzone indir: aksiyona nasıl girilir

Oyuna zaten sahipseniz, bu hoş ve basit olacaktır. Oyununuzu Battle.net'te en son başlık yamasıyla güncel tuttuysanız, C Drive'ınızı 18-22 GB'lık başka bir veriyle sorun gidermeyi bekleyin, ancak henüz yapmadıysanız 80 GB kadar olabilir. . Ana menüdeki gizemli 'Sınıflandırılmış' ekranı hatırlıyor musunuz? İndirme işleminiz tamamlandıktan sonra, Verdansk'a ilk düşüşünüzü yapabileceğiniz yer burası olacaktır.

Ancak, oyuna sahip değilseniz, yapmak için bazı küçük adımlarınız ve daha hassas olmak için indirmek için çok daha fazla oyununuz var - 83-101GB. PC'de Battle.net'e gidin ve oyun canlıyken ücretsiz istemciyi bulmak için 'Warzone' arayın (daha fazlası aşağıda). 

Call of Duty: Warzone indirme işleminin bölümlere ayrıldığını da belirtmek gerekir, bu nedenle PC'niz önce ilk 20GB'yi indirecektir. Daha sonra Gunfight'ta botlara karşı ısınarak yüzleşebilirsiniz. Bir sonraki segment indirildikten sonra, atlamaya hazır olacaksınız.

Warzone indir: aksiyona nasıl girilir

CoD: Her bölge için Warzone çıkış süreleri

İlk önce, CoD: Warzone çıkış tarihi 10 Mart 2020 . Evet, akıllı takunya, bugün. Ancak, oyunu aldığınızda, oyunun sahibi olup olmadığınıza bağlıdır: oyun sahipleri, küresel dağıtımdan dört saat önce daha erken erişebilirler. Başka bir deyişle, ABD batı kıyısındaki mevcut Modern Warfare oyuncuları sabah 8'de indirmeye başlayabilir, ancak bu bölgenin geri kalanı öğlen saatine kadar beklemek zorunda.

Küresel lansman sunumunu yukarıdaki şemada görebilirsiniz; Eğer oyununuz varsa bölgeniz için sadece dört saat çıkarın. İşte ABD, İngiltere ve Avrupa için Call of Duty: Warzone çıkış zamanları:

  • PDT:  08:00
  • EDT:  11:00
  • GMT:  15:00
  • CET:  16:00

Ve burada herkes için:

  • PDT:  12:00
  • EDT:  15:00
  • GMT:  19:00
  • CET:  08:00

Tepkileriniz Nedir?

like
2
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0

Bir Yorum Yaz



Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz.